Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1138 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Marktagent en andere nieuwtjes

Beste managers,

Ik heb genoeg te melden vandaag. Verschillende nieuwe toepassingen zijn zojuist gelanceerd en ik wil ze graag een voor een aan jullie introduceren.

Marktagent

Deze toepassing is al een tijd geleden aangekondigd en het is ook een toepassing die door velen van jullie werd aangevraagd. Het geeft managers de kans om een waarnemer aan te stellen die automatisch biedingen op spelers of stafleden op de markt zal zetten. Je selecteert gewoon iemand op de markt en stelt een maximumprijs in die je wilt betalen. Dit zal erg handig zijn wanneer je niet online kunt zijn wanneer de deadline van de speler of het personeelslid afloopt. De waarnemer zal natuurlijk altijd de laagst mogelijke prijs bieden, zodat je niet meer uitgeeft dan nodig is.

Om frequente biedoorlogen van deze waarnemers op de markt te voorkomen, hebben we besloten deze toepassing redelijk duur te maken. Eenmaal gebruiken kost 10 credits.

Adverteringssysteem

Dit is wel eerder gelanceerd, maar we hebben enkele verbeteringen toegevoegd vandaag. Als eerste hebben we de optie gecreëerd om spelers te adverteren, daarna toernooien en nu is het ook mogelijk om personeelsleden te adverteren. Zowel in ijshockey als in voetbal. Teamprofielen worden in de komende dagen ook beschikbaar gemaakt. We hebben ook de pagina met statistieken (ijshockey - voetbal) toegevoegd en handige informatie (ijshockey - voetbal) over het systeem. Een andere verbetering is, dat wanneer je advertentiepakket voorbij is, je teamnieuws krijgt met het verslag over de efficiëntie van het pakket. Je krijgt te zien hoeveel hits je advertentie heeft opgeleverd. Voor degenen die zeggen dat deze toepassing een spelvoordeel geven aan de betalende gebruikers, willen we dit zeggen:

De spelers die geadverteerd worden, worden nooit voor meer verkocht van ze waard zijn. Alles wat de advertentie geeft, is een betere kans voorde gebruikers om hun spelers te verkopen voor zoveel als ze waard zijn. Het beperkt het risico dat de speler over het hoofd wordt gezien door andere managers, maar het betekent niet dat de speler verkocht zal worden voor een wonderbaarlijke prijs. We weten dit, omdat de toepassing al een week bezig is en zich nog geen zulke gevallen hebben voorgedaan. De gamemasters houden natuurlijk een scherp oog op deze transfers net als op andere transfers en ze zorgen ervoor dat niemand een oneerlijk voordeel krijgt.

Om deze toepassing te gebruiken - klik op de speler, het personeelslid of het toernooi dat je wil adverteren. Daar kun je de links vinden die je naar het adverteringssysteem nemen.

Toernooi uitnodigingen

Buiten het adverteren van het toernooi, heb je ook de optie om uitnodigingen naar anderen te sturen. Deze toepassing zal het risico op te weinig deelnemers flink terugbrengen. Er zijn drie methodes van het versturen van uitnodigingen.

  1. Stuur uitnodigingen via specifieke criteria - Dit lijkt erg veel op het automatisch zoeken van een tegenstander. Je specificeert de criteria zoals GTR, divisieniveau, land en de vraag of het team een puck of vaantje heeft.
  2. Nodig teams uit van eerdere toernooien - Als je in het verleden een toernooi hebt georganiseerd, heb je de mogelijkheid om alle deelnemers uit te nodigen voor je nieuwe toernooi.
  3. Nodig specifieke teams uit - Tenslotte heb je de mogelijkheid om team ID's in te tikken van de teams die je wil uitnodigen. Dit is de minst comfortabele oplossing, maar het geeft je de mogelijkheid om een precieze selectie van teams te maken. Zorg ervoor dat je de team ID's intypt en niet de manager ID's.

De uitnodigingen worden gestuurd via teamnieuws. Dit is ook een credittoepassing en de prijs hangt af van de geselecteerde methode en het aantal uitnodigingen. Voor meer details, open een toernooi dat je aan het organiseren bent en klik op de link om teams uit te nodigen.

Eregalerij

In het voetbal hebben we de toepassing Eregalerij gelanceerd. Hier kun je je beroemdste spelers in zetten en een mooi stukje over ze schrijven. Je kunt elke speler invoeren die ooit bij je team hoorde. Als je een speler invoert, worden zijn statistieken in de eregalerij vastgevroren. De prijzen en mijlpalen zullen ook getoond worden. Zoals in ijshockey is de prijs 5 credits voor één speler.

Shirts en logo's nationale ploegen

De bondscoaches in het voetbal hebben nu de mogelijkheid om de shirts van de nationale ploeg en het logo up te loaden. De eerste upload is gratis, de shirts of het logo wijzigen kost credits.

Trainingskamp

Tenslotte wil ik melden dat we de minimumlengte van een trainingskamp hebben teruggebracht tot één dag.

Dat was het voor vandaag, veel plezier met de nieuwe toepassingen!ouder nieuws
01/2020

12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

Toon meer