Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Spelerslonen

Hey vrienden,

We hebben nog wat nagedacht over de spelerslonen en we hebben besloten om een nieuwe formule aan te maken. De nieuwe formule zal een meteen zichtbaar zijn wanneer deze toegepast wordt. Alle lonen zullen herberekend worden zodat deze hetzelfde zijn voor iedereen. De reden hiervoor is dat er veel te veel verschil is tussen de huidige en de originele formule. Deze verandering zal binnenkort plaatsvinden, waarschijnlijk net na de seizoensstart.

We willen ook aankondigen dat we de vrije agenten markt willen introduceren. Dit is één van de prioriteiten voor het komende seizoen. Vrije agenten zijn spelers die een bepaalde leeftijd hebben bereikt en die beschikbaar zullen worden voor andere ploegen. Meer informatie volgt nog. Natuurlijk heeft iedere ploeg de mogelijkheid om deze spelers te behouden.

De Wereldkampioenschappen zijn van start gegaan en je kan alle actie op de voet volgen. Zo zijn er interessante artikels over het WK voor de Top Divisie. Deze kan je hier terugvinden:


Je kan ook deelnemen aan wedstrijden die georganiseerd zijn door de organisatoren van de Wereldkampioenschappen. Je moet je hiervoor wel registreren op hun website.

Je kan je alweer inschrijven voor de positie van bondscoach van de nationale ploegen voor het komende seizoen. Je kan je inschrijven tot zondag. De verkiezingen beginnen op maandag, de eerste dag van het nieuwe seizoen, en zullen de hele eerste week toegankelijk zijn.

De volgende aankondigiging gaat over credit tournaments. We hebben heel wat aanvragen gekregen van toernooiorganisators om ploegen te verwijderen nadat ze hen hadden geaccepteerd. We gaan dit niet meer doen. Er zijn teveel van deze aanvragen en het neemt teveel tijd in beslag. Dus vanaf nu zal je voorzichtiger moeten zijn wanneer je ploegen accepteerd voor je toernooi.

Ik wil ook even vermelden dat de nieuwe Spaanse naamdatabank aangemaakt werd door manager Secre en de Slowaakse databank werd geupdate door Donitz. Bedankt.

Tot slot, nog een voorsmaakje van het voetbal (klik op de afbeelding om deze in volledig formaat te bekijken):

Dat was het voor nu. Nog een prettige dag!


ouder nieuws
05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

08/2016

Toon meer