Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Aankomende veranderingen in de speleconomie

Beste vrienden,

Zoals we eerder beloofd hadden, werken we aan veranderingen in de speleconomie in hockey en voetbal om het spel competitiever en leuker te maken. Het grootste probleem was dat veel managers liever in een lagere divisie blijven waar ze domineren in plaats van in de middenmoot van een hogere divisie te spelen. Dit probleem werd door velen gemeld en we willen er ies aan doen. De veranderingen zijn niet gemaakt om de lange termijn plannen van de managers die spelen om te winnen te verpesten en we geloven dat het spel beter zal zijn na de toepassing van de veranderingen.

Een overzicht van de komende veranderingen en hun geplande datum van toepassing:

  1. Verandering van coefficienten voor divisie posities - Deze coefficienten worden gebruikt voor de berekening van sponsordeals en aantal toeschouwers. We hebben deze aangepast zodat het verschil tussen de eerste en de laatste ploeg kleiner wordt dan nu. Daardoor zullen de verschillen tussen de beste en slechtste ploegen kleiner blijven, waardoor de slechtere ploegen meer kansen krijgen om de topploegen bij te halen. Het betekent ook dat de topploegen van de lagere divisies zo geen groot voordeel zullen hebben als de middenmoot in de hogere divisie. Dit verhoogt de wil van ploegen in lagere divisies om te promoveren. Het verschil tussen divisieniveaus op zijn geheel is daarentegen niet veranderd. Deze verandering is gepland juist voor de eerste sponsordeals op het einde van dit seizoen in beide sporten.
  2. Verandering in de berekening van de globale teamrating (GTR) - De gtr die je krijgt voor winst, gelijkspel of verlies in extra tijd zal gebaseerd zijn op jouw en de gtr van je tegenstander. Als je speelt tegen een ploeg met meer gtr dan jij, kan je meer gtr verdienen dan je tegenstander. Dit was al altijfd het geval, maar nu zal dat effect vergroten. Het betekent dat als je je divisie domineert en niet wil promoveren, zal je gtr veel lager zijn door de relatief veel lagere kwaliteit van je tegenstanders. Aan de andere kant als je in een sterke divisie speelt waar de meeste tegenstanders sterker zijn, zal je meer gtr verdienen door elk punt die je verzamelt tegen deze zware tegenstanders. Hoe hoger het verschil in gtr tussen beide ploegen, hoe groter het verschil in gtr punten dat ze kunnen verdienen. Deze verandering zal bij het begin van volgend seizoen ingevoerd worden in beide sporten.
  3. Verandering van seizoensdaling van de gtr voor gepromoveerde ploegen - Zoals je weet, wordt bij ploegen die gepromoveerd zijn de gtr maar verminderd met 15% op het einde van het seizoen. We zullen dit veranderen naar 20% en alleen ploegen die nog niet in het level van de divisie gespeeld hebben waar ze naartoe promoveren zullen deze bonus krijgen. Bijvoorbeeld: Als je in divisie II speelt en degradeert en terug promoveert, zal je gtr met de normale 30% verlagen. Maar als je voor de eerste keer naar de 1e divisie promoveert, zal je gtr maar verlaagd worden met 20%. Deze verandering wordt gemaakt om ploegen te stoppen die constant op en neer de divisies te gaan om de gtr te boosten. Het is belangrijk om te vermelden dat voor deze veranderingen je divisie niveau van dit seizoen als startpunt wordt genomen. Dus als je in de 1e divisie hebt gespeeld voor dit seizoen, telt dat niet mee hiervoor en je komt nog in aanmerking voor de bonus bij promotie. Deze verandering zou voor beide sporten op het einde van het seizoen ingevoerd moeten zijn.
  4. Verandering in sponsordeals voor promoverende en degraderende ploegen - Om gepromoveerde ploegen een betere kans te geven om in de hogere divisie te kunnen meedoen, krijgen ze een extra bonus in de sponsordeals en media partners en vipboxen. Aan de andere kant zullen degraderende ploegen gereduceerde sponsoraanbiedingen krijgen. Hou er rekening mee dat het hier niet de bedoeling is om ploegen onderaan de rangschikking kapot te maken. In combinatie met de veranderingen in punt 1, zullen degraderende ploegen niet minder krijgen dan nu. Maar als je de degradatie kan vermijden, zal je sponsoraanbieding verbeteren in vergelijking met vroeger. Deze verandering staat op het programma juist voor de eerste sponsoraanbiedingen op het einde van het seiozen in beide sporten.
  5. Invloed van verwaarlozen van sleutelmatchen op sponsordeals - Deze laatste verandering is direct gericht op de ploegen die erop mikken om direct te degraderen of promotie te vermijden. Sponsors zullen er rekening mee houden als een manager een ploeg opstelt met veel minder sterkte dan het seizoensgemiddelde voor sleutelwedstrijden in promotie of degradatie. Deze sleutelwedstrijden zijn aangeduid als promotie en degradatie playoffs in beide sporten, net zoals de kwart, halve en finales an de eerste ronde van 9-16 plaatsing in hockey. Voor elk van deze wedstrijden waarvoor je een sterk verzwakte ploeg opstelt, zullen de sponsors hier rekening mee houden op het einde van het seizoen. Deze verandering zou op tijd ingevoerd moeten worden voor de sleutelmatchen van dit seizoen.

De eerste twee veranderingen zin klaar en wachten tot lancering. De andere 3 zijn nog onder constructie. Als het door een bepaalde reden niet mogelijk is om een van deze niet op tijd te kunnen invoeren, zullen we jullie verwittigen.

Voetbalnieuws

We hebben de optie toegvoegd voor nationale ploeg managers die hun functie geen 2e seizoen willen behouden om hun ontslag te geven. Nationale ploeg managers kunnen deze optie vinden in de verkiezingpagina.

Dat was alles, nog een prettig weekend!ouder nieuws
09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

Toon meer