Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Grote veranderingen komen eraan!

Beste vrienden,

in de volgende weken en maanden, kun je uitkijken naar enkele grote veranderingen op PPM. We leggen de laatste hand aan enkele nieuwigheden waar velen naar uitkeken en die een nieuwe boost zullen geven in het spel. Er komen nieuwe uitdagingen aan en het zal aan u zijn en aan je managerkwaliteit hoe je ze zal oplossen.

Je zult het eerste verschil merken op de eerste dag van de sponsoraanbiedingen in hockey, die eraan komen volgende week. In plaats van 1 aanbieding, zul je er 3 krijgen elke dag. Elke aanbieding zal anders zijn en de beslissing zal niet meer zo evident zijn. Je zal één aanbieding krijgen met wekelijkse betalingen zoals nu de gewoonte is. Dan zal er een aanbieding zijn van een sponsor die een bonus betaald elke keer je een divisiewedstrijd wint. De derde sponsor zal je de keuze geven. Je zal kunnen kiezen op welke plaats in de divisie je zult eindigen en als het lukt krijg je je bonus.

De tweede en derde optie qua aanbiedingen hebben natuurlijk ernaast ook nog een wekelijkse betaling, maar die zijn dan lager. Het zal van u afhangen en de sterkte van je team en van je tegenstanders om het beste contract eruit te halen. Je kunt veel geld winnen door juist te kiezen.

Maar dat is niet alles. Als je ondervindt dat je contract met bonusen niet past voor je, kun je dit halfweg het seizoen nog veranderen. Je kunt dan veranderen naar een gewoon contract of je eindpositie in het klassement wijzigen.

Je kunt meer gedetailleerde info vinden in de handleiding.

Natuurlijk wordt hetzelfde veranderd in voetbal en handbal op het einde van het seizoen.

Maar dat is nog niet alles. We hebben nog 3 andere grote veranderingen. Je hebt al waarschijnlijk gelezen over de 'draft' in dit nieuws enkele maanden geleden. Het plan is om in elke sport dit te lanceren vanaf het volgende seizoen. We hebben ook een PRO feature dat trainen een hoop gemakkelijker maakt  en ook nog een verandering ivm de invloed van de wedstrijd intensiteit op ervaring, samenspel en toeschouwersaantal. Meer daarover later.

Geïmplementeerde suggesties

We zijn de kleine dingen ook niet vergeten. We hebben enkele suggesties ingevoerd. Je kan nu op je tablet, smartphone of andere touchscreenapparaten zien hoeveel dagen nog tot einde van de constructiewerken. Even tappen op het icoontje van de constructie om de info te zien.

Als je de markt agent gebruikt om te bieden, zul je team nieuws krijgen van de agent na de deadline. Dit werd gedaan zodat je kunt zien wat de agent gedaan heeft, zelfs als je het bieden niet wint.

In voetbal kun je nu alle vervangingen wissen met één klik. Dit kan gemakkelijk zijn als je veel met vervangingen werkt.

Dat is alles, nog een goede dag.ouder nieuws
09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

Toon meer