Tijd:

  
  .
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1129 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  IJshockeynieuws

Veranderingen bij promotie

Dag vrienden,

vorige week hebben we jullie verteld over de veranderingen rond promotie en degradatie. Hierop kregen we heel wat reactie en na het lezen van deze reacties hebben we beslist om de veranderingen aan te passen. Velen onder jullie waren bezorgd dat de veranderingen niet genoeg motivatie zouden zijn of dat ze teams zouden schaden die onvrijwillig degraderen. Dankzij deze reacties kunnen we 2 grote problemen aanpakken die door deze veranderingen zouden ontstaan:

  • We willen teams die onvrijwillig degraderen niet schaden.
  • We willen niet dat tijdens de playoffs in hockey er niemand zou willen promoveren dit seizoen, omdat de geldbonus groter is volgend seizoen.

Daarom hebben we onze vriend Robin Archer gevraagd ons te helpen met deze problemen. De nieuwe voorstellen hieronder zijn geïnspireerd op zijn ideeën.

Deze lijst staat boven die van vorige week, de lijst van vorige week is niet langer geldig!

  • Grotere verschillen in opkomst, gebaseerd op de klasse (teams van een lagere klasse zullen minder opkomst hebben dan nu).
  • Betere opkomst voor teams met een lagere positie in het klassement (dus kleinere verschillen tussen de teams in dezelfde klasse).
  • Het GTR van promoverende teams verlaagt met 15% op het einde van het seizoen (in plaats van 30%).
  • Het prijzengeld voor promoverende teams stijgt (de hoeveelheid is gelijk aan 3x de hoeveelheid voor het winnen van de playoffs in hockey en 1.5x de hoeveelheid voor het winnen van het klassement in voetbal).

Deze veranderingen zullen er nog dit seizoen komen in zowel voetbal als hockey. Vorige week vertelden we dat de veranderingen voor hockey voor seizoen 8 zouden gelden. Maar zoals ik hierboven al vertelde, willen we vermijden dat niemand wil promoveren tot volgend seizoen. We hadden ook al aan het begin van het seizoen verteld dat er veranderingen zouden komen. Hoewel de details toen niet bekend waren, was de boodschap zeker duidelijk genoeg. Nu de playoffs op het punt staan om te beginnen, is er nog tijd genoeg om jullie strategie aan te passen gebaseerd op dit nieuws.

We willen ook even de tijd nemen om iedereen te bedanken die een voorstel heeft ingestuurd voor het 30 seconden durende reclamefilmpje. We appreciëren iedereen zijn moeite. Een van de managers die reageerde op onze aankondiging is een professionele adverteerder bij Protos Productions. Daarom hebben we besloten om deze firma de reclame te laten maken.

Vandaag hebben we ook de privéberichten gekopieerd naar de nieuwe servers. Deze waren in een archief geplaatst voor de migratie. Als jullie nog steeds problemen ondervinden bij het verbinden met PPM, contacteer dan jullie internet service providers en vertel hen hierover. Zij zouden het probleem moeten kunnen oplossen.

Vergeet ook niet dat op 1 juni de nieuwe prijzen gelanceerd worden. Je hebt nu nog minder dan 2 weken om credits te kopen aan de huidige prijzen.

De competitie voor de ijs oppervlakten die tijdens het ijshockey wereldkampioenschap liep, is maandag afgesloten. De prijs voor de meeste oppervlakten gaat naar Slowakije en de prijs voor de meeste oppervlakten per team gaat naar Noorwegen. Bedankt om deel te nemen en om jullie favoriete teams te steunen.

Nog een prettige dag verder!ouder nieuws
05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

03/2018

01/2018

11/2017

08/2017

07/2017

04/2017

12/2016

10/2016

08/2016

Toon meer