Vrijeme:

  
  .
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1292 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom nalogu. Ako želiš igrati ili se priključiti diskusiji, morate se prijaviti. Ako ste novi korisnik, moraš se prvo registrirati.

  Vijesti hokeja

Napredak razvoja rukometa

Dragi prijatelji,

kao što sam i obećao prošle nedelje, predstavljam vam neke uzbudljive vijesti u vezi rukometa. Razvoj je u zamahu i uskoro će testeri početi svoj ​​posao. Želim da vam iznesem neke ekonomske promjene koje će biti pokrenute u rukometu.

U namjeri da se klubovi s velikim brojem igrača teže kontrolišu i kako bi smanjili svakodnevno trgovanje istim, broj trenera, fizioterapeuta i doktora koji su potrebni klubu će zavisiti od broja vaših igrača. Na primjer, ukoliko dostignete određen broj igrača u klubu, biće vam potrebno 3 ili čak 4 trenera kako bi održali nivo treniranja svih igrača. Ukoliko nemate dovoljan broj trenera, vaši igrači će trenirati lošije. Ukoliko prekoračite određen broj igrača kluba, razina treniranja će opasti čak iako imate 4 trenera. Ista formula vrijedi i za fizioterapeute i doktore. Broj potrebnih predavača će zavisiti od ukupnog broja zaposlenog osoblja a broj čuvara arene će zavisiti od kapaciteta. Neće biti promjena u vezi menadžera i sportskih direktora.

Tactics

Objekti neće više koštati isto. Objekat za treniranje igrača kao i onaj za ljudske resurse i ekonomiju biće najskuplji. Sa druge strane, objekat održavanja arene, centar za obuku osoblja i medicinski centar biće najjeftiniji. Plate zaposlenih će takođe varirati u zavisnosti od toga u kom sektoru su zaposleni. To znači da će treneri i menadžeri imati najveće plate.

Takođe nam je drago da možemo da vam prikažemo stranicu Taktike. Klikom na link možete vidjeti sliku u punoj veličini. Imaćete još neke taktičke opcije na stranici Postave koje ćemo vam prikazati sledeći put.

A sad ostale vijesti. Prošle neđelje smo vas obavijestili o promjeni šablona promocija i ispadanja. U namjeri da vam olakšamo da pratite i otkrijete gde vaš tim može da ispadne ili da bude promovisan, dodali smo ovu informaciju na stranici informacije lige u fudbalu. Takođe smo podesili linije koje označavaju zonu ispadanja u svakoj ligi u zavisnosti od trenutne situacije. Na primjer, ukoliko je vaša liga u nižem rangu, linije zone ispadanja će biti ucrtane ispod pozicija 18 i 20. Uklonili smo linije za zonu promocije u ligama najvišeg ranga. Sve ovo ćemo dodati u i u hokeju na startu naredne sezone kada će ove promjene i stupiti na snagu u hokeju.

Želim vam prijatan dan!Stanje vjesti
12/2020

11/2020

08/2020

07/2020

04/2020

01/2020

12/2019

09/2019

05/2019

02/2019

01/2019

12/2018

10/2018

06/2018

Prikaži još